Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stafetten omformas ständigt, nu med avtryck från kurs i skulptur (+ oväntat moment samma morgon), mina verk på bild. Via Cikoria fått orden : form, bjuder, ömt (ömmar). Tillför som brukligt 18 så blir 21 ord, varav tre gives poeten prima donna än en gång.


Skulpterar Apekatt (stafett 83)

 

 

BeArbetar Lera

ihopPressar Bitar

AvSkalar AnletsDrag

 

Bjuder Skulpturen Motstånd

 

 

HandledsMuskulaturen Ömmar

 

(....BortRullat StenBumling

ifrån KörBaneKorsning

- Försökte GhettoGorillaLejonUngar

Skapa KollisionsKurs?!....)

 

 

SamOrdnar Form.

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-20 22:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mirakulöstskapandeordkonst!
2023-02-22

    Lena Söderkvist VIP
Ibland vet man inte från början vad det skall bli. Försök tillåtes, i poesi precis som i skulptur. Och det har du tagit fasta på här. Spännande.
2023-02-21

  Anya VIP
Härlig skapelse, både ansikten och dikt. Intressant hur du jobbar med versaler och gemener.
2023-02-21

    prima donna
En måste tänka på lergonomin när en gör (f)lera. Härliga uttryck i skapandet!
2023-02-21

  TrollTörnTrappan VIP
Jamen tametusicken, du har nog rätt!?! Måste röra sig om Meta (till vänster, roligt påpekande). Hade glömt vem människan var bakom det kända namnet. Emellertid många roller har man ju sett tanten (och tösen) i, även av det gladare slaget. Tydligen lever Velander än idag, som 98-åring!!

Jovisst, tanken var att det skulle bli en olycka mindre i världen. Man kan ju alltid hoppas?! Fast det lät ju motsägelsefullt - typ att önska olyckor så att man kan förhindra dem :-( ;-)

2023-02-21

  Gunwale VIP
Uttrycksfulla figurer! Är det Meta Velander till vänster? Hon ser ut att lida med dig och din handled.Gorillan borde gå och passa sin unge (?) (istället för att frottera sig med kändisar och få ansiktsbehandling), ungen som gjorde farligt bus i trafiken. Och kanske förhindrade du en hemsk olycka!
2023-02-21

  Cikoria Blå VIP
Snyggt! Både vad gäller bild och text.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP