Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vissen text


Jag orkar inte

Ännu en gång

Släppa in människor

Som skadar mig

Det är så svårt att låta det gå när det väl kommit in

Slukar mitt inre

Förgör bit för bit

Som ett gift i mina ådror

Så svårt att tänka klart i en värld av idioter

För godheten bor hos mig

Den vill inget annat än att släpa runt på andras väskor

Bekymmer

Tycka om er som inte tycker om mig

Den blinde leder den blinde

Måste få ett slut

Stänga mina dörrar

Dra för mina gardiner




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-23 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP