Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man

Måste vi veta svaret på allt
Måste det vara varmt eller kallt
Måste det vara vitt eller svart
Måste det vara dag eller natt
Måste du vara stark eller svag
Måste du ingå i något lag
Måste du passa in överallt
Måste det vara nytt eller gammalt
Måste du lyssna på allt dom har sagt
Måste man ingå i denna pakt




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-23 11:06



Bookmark and Share


  Koloristen
Svaret är nej.

"Allenast ett är nödvändigt" (Luk.10:42).
2023-02-23

    ej medlem längre

Ja människan måste ju faktiskt veta allt av födsel och hävd men hur blir det där inga måsten finns?

2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen