Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEPÅ


Ett par enkla meningar inte sällan i all hast
kan vara avgörande för om ljus eller
mörker omger dig

ett ögonblick utan fördömande fylld av
nyfikenhet och lyhördhet och med klar insikt
att känslor existerar även utanför din hud
att ett leende krattar manegen tusen gånger snabbare än
något annat på jorden

det som sägs här stannar inte här
orden har fritt tillträde till vilken mänsklig depå som helst
där sipprar det än det ena än det andra
det finns inget att göra och samtidigt
vilken jäkla tur att vi inte alltid vet vad vi menar
utan bara går på känsla

det vi säger är en sak
hur vi säger det är en annan










Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-23 22:36



Bookmark and Share


  Respons VIP
Viktiga ord om kommunikation.
2023-02-25

  Lustverket VIP
Jag har sagt det förr, Igot, you´re something.

"vilken jäkla tur att vi inte alltid vet vad vi menar" - touché.
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP