Skrivkamp..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivkamp...


Konstpaus IIII


Vissna löv
virvlar sig upp ur torra svalg.

Exponerar brutna bokstäver.

I forcerad väntan,
uppkastad i ekots svaga tyngdkraft,
uppstår tomheten.

I gengäld måste något annat upphöra.






Fri vers av alfa VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-08-11 19:14



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
IV skriver man så
så det så!
2006-08-13

  Dan Linder
Det är något härligt Willy Kyrklundskt över dina dikter, samtidigt som de är dina egna, till uttryck, tema och tonfall. Tycker om dem, du balanserar stora frågor och tunga ord på en fjärilsvinge men flygning blir lätt och strapatsrikt underhållande ändå!
2006-08-13

  Sanningsägaren VIP
"ekots svaga tyngdkraft"
läser jag om och om och om
och om och om
igen
och försöker
få ihop
det lösa
tanken
men
går
helt
av
2006-08-11

  Daniel_78 VIP
Vissna löv virvlar sig upp ur torra svalg.

I gengäld måste något annat upphöra.

detta är en dikt i sig,
tycker MYCKet om de raderna.
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén