Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på tankar

Mina tankar har tagit slut
Det har aldrig hänt förut
Dom brukar trängas och bli fler och fler
Ibland är dom så många och blir ändå mer
Inte en enda tanke har jag kvar
Inte haft någon på flera dar
Om jag inte kan tänka vad gör jag då
Kan inte ta några beslut och kan ingenting förstå
Om jag inte längre har några svar
Då har jag tappat bort mig själv, finns inte kvar
Jag är bara ett tomt gående skal
Utan mening och utan val




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-26 20:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Oj då, det finns kanske skalfördelar
2023-02-28

  Ola Bremer
Jättevackert fångat! Stark dikt med sann mening! - Tack!
2023-02-27

  PFJS
Kanske det är ett tillstånd beskrivet av flera österländska spirituella skolor som Taoism och Buddhism - med andra ord kanske du hamnat i ett tillstånd de eftersöker... :)
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen