Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


igen ur kursen i Skulptur, ett material som jag var mycket mindre bekant med än lera, men som känns både behagligare och intressantare, trots mer tidskrävande att jobba sig in i


Kuliss #24 : i Gips

 

 

 

Grävande i Gips!!

ej med fingertips

dock två mejslar karvar,

djupt i fältet harvar

 

Fram må former finna??

stelnat nu - sågs rinna,

lagom hårt sig gör

mindre mjukt än smör

 

Välvande i Vitt...

binder tavlan fritt

gammal get till sjukhus,

svindlar skönt av vårljus

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-27 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP