Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Färg-utsändning*




Norrskenet flammade
ända ner mot Danmark
och över det. ..?

Inte bara i grönt utan
även i dramatiskt rött

Som om Solen mitt i
natten ville sända oss

Ett särskilt budskap


Som vi tyvärr inte kan
inse den symboliska för
-ståelsen av?





***
(Mitt i det tekniskt
cyber informativa över
-flöds samhället vi ändå
framlever oss i?)
***




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-28 10:18



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Norrsken: I realiteten solspyor
2023-03-03

    Lena Staaf VIP
Norrskenet ger oss en känsla av delaktighet i universum.
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP