Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var ett tag sedan... till stilla toner... långsam läsning...


Kyss mig, för helvete!

jag blundar,
känner 
ingenting
nu.

så nära,
långt bort
ser jag 
du.

mina sår
har läkt
jag känner
ingenting

orden
slår tonlöst
när jag trycker
undan

livet...





Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-01 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric