Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyertstankar... (snippa)

en linje ... 
tunn, spröd och oigenkännlig 
från en penna som precis vässats
och lagt sin spets mot livet.
Odödlig.

knaster...
blod, ångest och oigenkännlig
saltas vägarna att män av svin
att spola upp liv på stranden
livlösa.

Jag gråter... 
Människan har blivit ett monster.
Jag skäms...

FAN! JAG SKÄMS SOM MAN!




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-01 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric