Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snårvinda...

Livet...
Du slingrar dig omkring,
mina tankar som ger dig näring
för, du gav mig lust att leva och
att kriga, att utmana mig själv,

Varande jävla ord, du sa - trots att
du inte vet om det. Var en snårvinda
som slingrande sig omkring mig, 
slog rot - växte och kvävde det dåliga.

Men du, är saknad. Dina ord - varje
jävla tanke du gav mig - som jag inte
då tog emot. Du, TACK! 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-01 21:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Dikt som likt en . ..snårvinda
gror och lever sitt eget liv
inuti som bara skapelse
rika skrivelser gör!
;)


2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric