Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan död...

Lugn...
Stanna upp, det är chill.
Jag är redan död, säger hon.
så ta ingen skuld
gör vad du vill.

luft...
ett andetag, en  stund
gå bara framåt
steg för steg
i satans förbund.

still...
inte, ett andetag till
jag ligger där brevid
utan ett ord

så jävla still




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 84 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-01 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric