Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mejan

Det som blir
det blir??
Man ritar
en sjöjungfru
med ett barn
i armarna
bilden lägger man
sen ut på fejan
allt för rastlöshetens skull
sen väntar man på
reaktioner
Blir det inga
betyder det inte
att bilden
är dålig
man får fortsätta
på temat
tills man tröttnat
och sen är
det kväll
på riktigt
och man sover
om man kan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-03-02 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP