Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En "oskuldsfull 50-tals pin-upp'a" som ännu betyder nåt? Men vad? Och olika för olika människor?


*Till det beständigt obeständiga. ..*




Diamanter är icke för evigt
Kan vara tillverkade i Kina

Av maskin tillsammans med
meta-amfetamin och Corona
-virus i miljon-staden Wuhan

Mycket har förändrats. Kära
Marilyn Monroe men bilden

Av dig har ännu kvar sin egen
magiska dragningskraft runt om
i världen. Som när du var i farten
Så leende oskuldsfullt förföriskt

Det har ännu inte "tidens ut
-nötande tand" kunnat ändra på?










***
($nylt-grisar är vi alla!
Du och jag med.( på
"$tjärnors fame-himmel"?)










Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-05 09:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Modet växlar men yppiga kvinnor blir ofta åtrådda.
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP