Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad är kärlek?

inte fått sett Malin
på en vecka
längtar få det
hon är det'
bästa som kan
hända en man
jag vet inte
vad kärlek är
men nu tror jag
att jag fått nos
på det




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-12 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP