Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets låga



Trots känsla av sparlåga
och ibland hopplöshet

Skall Kungsängs liljor
på Fyris-åns ängar

Samt vid Odessas fuktiga
stränder,uppsprickande
återigen blomstra. ..

Och våra sinnen fyllas av
skapelsekraft än en gång

Och vi försöka förglömma
vad som förlorats vid

Den stora återfödelsens
gryende ankomst.










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-03-14 11:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Mäktigt!
2023-03-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja håll hoppet i liv
då uti alla kliv
jag säger bara
där då bara bliv
och driv glatt
fram bästa giv...
2023-03-14

  Kungskobran VIP
Vad bryr sig liljorna om krig och elände, de lever sitt liv ovetande
2023-03-14

    Lena Staaf VIP
Återskapelsr känns ändå hoppfyllt!
2023-03-14

    ej medlem längre
Hoppets låga är ingen strålande sol
det är en liten gruvlykta
längst ner i den mörkaste gången


2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP