Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till åminnelse av en hutlös hyreshöjning (bland annat...) Bild: Sjunde Inseglet, 1957.


schola vitae (aforism)


livets livegna lärdom:
hur man än vänder sig
i den stora, vida världen
har man alltid rumpan bak

en stor sanning!

och denna vår ända-
målsenliga ändalykt
blir ständigt rövknullad
av någon eller något

en större sanning!



©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-03-15 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ