Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: MagisterZ


låta udda vara jämnt



jag dyrkar
det udda talet
likt en gudom
ty ingen människa
är jämnt fördelad


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-02-25 12:21



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Du är snillrik.
Så snyggt.

Ett självklart bokmärke.
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ