Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utmattningsdämonen

 

min inarbetade dygnsrytm
har återigen krackelerat

s ä n g e n

sängen är mer förförande
än uppvaknandet, än uppstigandet
hennes värme under täcket
mer hemkärt än värkligheten

jag vaknar & jag ligger
tvingar mig så småningom upp
till en syssloslös existens

l ä n g t a r

längtar under dagens gång
åter till sängens sövande
däld

det är ju en dag
imorgon också

har jag hört


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-02-14 12:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Haah! Björn-idets sövande
sötma kan verka lockande?
Det gäller i.a.f att ha nån
liten målsättning att
genomföra vardag
som helg mitt i
mid-vinterns
tristess?
;)


2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ