Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarminne

 

sensommar 
under himlens klarblå kanvas
drar bomullsmoln med drag av aningar
in över Sommens blyga bränningar

50-talshuset vilar hemlighetsfullt
uppå den istida sandgrunden 
köksradion med utsikt över trädgården
mumlar någon pjäs för halvslumrande öron

och på kyrkogården ett stenkast härifrån
snarkar tre okända under vakande granit 

när skymningen nalkas drömmer svalorna
om  allt sydligare breddgrader


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-23 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ