Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the conjuring


den unga häxan frambesvärjer en färgsprakande,
naken kvinnogestalt med former böljande likt
havets bränningar skummande av vårkänslor

de innan så kyska målardukarna
inkarneras nu av Gudinnan visualiserad
i ett självbejublande inre skimmer av violett

och penseln läggs till ro i begrundan
efter nattens konstfulla bacchanalier


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-24 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ