Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se vad en middagslur kan leda till...


symbios


omslingrade
litet, myllrande huvud
slumrar till mina hjärtslag
omslingrade
smala fingeravtryck
möter breda fingeravtryck
omslingrade
ett par lena ben
kramar mig under täcket
omslingrade
skötet andas, andas
mot mitt lår
p u l s e r a n d e
värme      kärlek
p u l s e r a n d e

*

Eros lustfyllda zoner vaknar
med ens ur slummern
nu, omslingrade
på ett annat sätt
p u l s e r a n d e
rytmiskt
p u l s e r a n d e

*

heta andningar utväxlas
under omfamnande
sängkläder
p u l s e r a n d e
rytmiskt
p u l s e r a n d e

*

jag drar mig ur
& betraktar
en dalande lem
som nu glänser

av dig


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-02-26 15:03



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Skön middagslur.
Kärlek och erotik i förening.
Bättre kan det inte bli.

Skickligt beskrivet.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ