Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

credo


g   u   d

du kvinnliga         tomhet!
  du sakrala           brist!

en brist med armar utsträckta,
en brist bräddfylld av liv,
en brist rågad av död,
likgiltigt hängiven
ingen & alla
allt & inget

*         *
*

det finns ingen tomhet
utom Tomhet
& fursten av Emgión
är Dess sändebud

*


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-03-15 16:29



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Fursten av Emgión, köpte den i en gammal snygg utgåva från 60-talet.
2024-03-15

  kriya
Känner verkligen en puls slå i den här. Och så snygg estetik också.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ