Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu fick jag tre ord från Respons som har tillkommit som ny deltagare. De är : ungen, förklara, stöket. Man blandar som vanligt till 18 egna så blir 21 ord. Så gives poet-pinnen till prima donna [blev Gunwale denna runda] som sänder vidare tre ord av sina.


Gott Motiv (stafett 86)

 

 

Ungen ganska lugnt

gungandes på

stolen litegrann,

accelererade

tills köksbordet välte

 

- då ville ingen

höra marodören förklara

kreativa mjölkmönster

däri stöket.

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-20 18:44



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Nu ser jag assonanserna också: u-lugnt till en början och ö-marodörstök mot slutet!
2023-03-21

  Cikoria Blå VIP
En historia som nog utspelats sig i många kök.
Jag ser det kreativa mjölkmönstret framför mig.
2023-03-21

  Respons VIP
Fint fångad episod i köketstöket.
2023-03-21

    Lena Söderkvist VIP
Den här dikten finner jag så mycket sympati i att jag vill ge den en kram.
2023-03-20

  Gunwale VIP
O, låt det lilla barnet alltid få ha kvar sin blick för väsentligheter!
Låt de förspillda (vuxna f d konstnärsämnen) väsnas över lite spilld mjölk!
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP