Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det räcker så


Kärlek

Med kärlek, kan jag allting
Utan kärlek är jag ingenting




Fri vers av MonaLisa
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-02-10 19:25



Bookmark and Share


  Albert
kul att se dig här igen

och dina ord... precis så är det
precis så
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa