Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löfte om vår



det snöar utan moln
från en blå himmel
oskyldig som få
ger mig klartecken
att detta är sista
kalla nakna stormen
innan ett annat löfte

solens strålar
dansar på isen
av minnen om en höst
fastfrusen i tiden
som snart ska tina
och blottas för mig
åter igen synlig

våren nalkas
där nytt liv skapas
och gammal höst
blir till jorden




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-27 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP