Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att erkänna

Smaken av längtan
drömmen om hopp

Fastklistrade ben i marken
försöker dra loss dom men det går trögt

Men att längta så fasligt
gör mig lam

Att drömma så långt bortom
gör mig svag

Att blunda när solen lyser utanför mitt kontorsfönster
låtsas att jag är någonstans men inte här

Starka strålar värmer mitt ansikte
lockar mig ut

Men här inne får jag sitta snällt
längta

Fortsätta hata denna vinter
så karg så kall

Det är som att mögla på insidan

Att erkänna att jag inte alls vill mer
ögonlocken är tunga av vatten

Men att leva
är också jobbigt.






Fri vers av Isvatten VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-05 10:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark samt genomglänsande av inre aura
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP