Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du är
Min retro

Mitt band
Arv

Min sång när
Natten är svår

Min tanke
När dagen är ljus

Du är mitt
Dna

Jag pumpar ditt blod

För dina gener vidare

Min kära älskade mor




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-06 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP