Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mår dåligt.


Det är Grått.

Jag vet inte vad jag ska skriva eller säga mer,
Det är dystert och dunkelt,
Sitter inlåst i en bunker,
Jag sjunker inte längre än hit,
Jag har tappat min aptit,
Har ingen bit av gnistran kvar,
Hu så eländig man var och är,
Vet inte vad som krävs utav mig,

Varje dag så är det samma sak,
Fylla tiden med vad är frågan,
Ångesten plågan äter upp förmågan,
Den tända lågan är numera släckt,
Vet inte vad som hade räckt,
Täckt av svarta pilar,
Lever som en i graven vilar,

Nu vill jag strida,
Men känner bara hur det svida,
Flinar åt mitt patetiska liv,




Fri vers av viskaren
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-04-07 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren