Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tillämpligheten. .."




Inget är längre
Lämpligare

Än att vara
Olämplig.

I en tid när det
Onda blir
ondare

Och det goda
allt godare.



















©©sefarge©©





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-10 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP