Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bekväm F-B& Twitter-konto attityd i skrivandets utförande,även härledes? Där vissa hjärnor försmår poesi till förmån för undermånlig influencer-text av rätt tvivelaktig karaktär? (Såsom denna?)


"Bort samt Uppkomstfråga på denna sajt. ..




Vart kommer alla självutnämda
Poet-pottiga influencers ifrån?


Och vart har alla intressanta
Satiriker.Diktare/Lyriker tagit
vägen?

Bara stilla undran från en
frågande liten avläsare?
;)











Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-11 15:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja vart har de tagit vägen. Känner till många på sajten poeter.se men men de läser inte satir eller ex fabler/satir … skicklig, vem är skicklig? Det tror ju inte ens författare själva på ens att dem är. Alla är supersjälvkritiska så vem bestämmer vad som, vem som är skicklig. Jag har själv massvis med satir, men eftersom jag inte strävar efter att förläggas eller tänker det inte spelar någon roll. Skrivandet är för det roar, och då är man ju ingen satiriker eller författare, eller poet. Man ska lida och dväljas i plågor för att bli erkänd, … satiriskt sagt!
2023-04-12

  Emanuel Sigridsson VIP
Här tänker jag att Du rör vid nerven när det gäller den här sajten. Här sticker Du ut hakan med glimten i blicken och fullföljer din humanism. Och frågan är om du inte redan i april ställt årets fråga när det gäller text: "Vart kommer alla självutnämda Poet-pottiga influencers ifrån?"
2023-04-11

  Kungskobran VIP
Det undrar jag åxå, mycket hör hemma på facebook inte här.
2023-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP