Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här är jag lyckligt ensam

bruset filtrerar försöken att finnas
oavsett handling, budskap och ambition
ljuset skapar skuggan att minnas
att vi är alla är en på en miljon

tiotusen solar kan inte värma ett fruset hjärta
tiotusen nätter kan inte forma ett ljus
kvarlämnat är dock en läkande smärta
som miltals är släpat i nylagt grus

ensamheten fyller runmärkta drömmar
med disgrå fruktan i en soldränkt skugga
ögonblicken är synad i alla sömmar
när regndroppar i stillheten får dugga

men sonika bryts saknaden ned under jord
rustad till tänderna med krossbar styrka
för att utbrista i välsignade ord
att det är mig själv jag ska dyrka





Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 81 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-04-12 16:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
En filosofisk touch i dina ord med en snygg vändning i slutet att man måste tycka om sig själv.
Skickliga rim!
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé