Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En konst i sig?)


"Konst?"



Konsten att konstatera.
Vad som är konst.

Är ingen konst

Bara man alltid
bär
en ram inom sig. ..








***
(Konst-ig att ej
fler
det känner till?
och
Det fungerar även
i & med Ramlösa

länge man ej känner
sig helt Ram-lös?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-14 11:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja, bara man inte gör en tavla så....
2023-04-15

  Kungskobran VIP
Hellre ramlös
än kramlös
2023-04-14

  Lyrik
Gillar ordleken, ganska tankeväckande.
2023-04-14

  Olof Lagerhorn VIP
En originell och fyndig tankegång!
Javisst, man måste ha något att
relatera till.
2023-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP