Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Respons gav mig tre ord : smycken, blondinen(s), sjung! Man fixar till 18 egna så blir 21 ord. Stafettet växer ännu ett varv, ingen hungersnöd inom hörhåll. Poet-pinnen gives via prima donna vidare till Gunwale, Lena Söderkvist, Chan, Cikoria Blå.


Swing it, Marionett! (stafett 89)

 

 

sjung, klocka!

spring, docka!!

plinga, rock!!!

 

klingande smycken,

smäktande stycken,

urgamla pop-pärlor,

nyskrivna folkvisor,

trallglada dödsdanser

 

blottar blondinens kolsvarta

hjärta ljudlöst

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-14 13:53



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Söderkvist, en passande association du kom med!! Inte för att jag varken tänkte på heavy metal eller hörde sådan under bidragets tillkomst - men nu ser jag verkligen hur den svarta blondinen och de distinkta "uppmaningarnas" klanger gör sig i sol(o)nedgångens starka sken.
2023-04-17

  Respons VIP
En pulserande musikalisk dikt som jag tänker kan skänka lite glädje för en blondin med ett svart hjärta.
2023-04-17

  lodjuret/seglare VIP
Senast min bästa väninnan och jag skulle beösöka en amatörteater, belägen något utanför staden. Det gick tåg dit och medan vi väntade på perrongen började jag dansa litet och sjunga '¨Let's twist again, like we did last sumlmer och hon hängde ganast på. Jag blev häpen då jag hörde någon börja vissla en egen melodi och någon annan började sjunga. Tänka sig så nära under huden det ligger, lusten att höras som så av sig smittar. Texten? Jo, den får allt duga.
2023-04-16

    Lena Söderkvist VIP
Känns som att jag hamnar på en hårdrockkonsert när jag läser detta. Inte dumt.
2023-04-14

  Cikoria Blå VIP
"Medryckande, eller kanske medrockande, text.
(Fast jag kan inte begripa varför blondinens hjärta är kolsvart? )

2023-04-14
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP