Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om villkorslös kärlek


Hår

Stryker dig mot mig

Hela din kropp rör sig emot min

Möter mina händer

Tar min kärlek

Villkorslöst

Alltid

Du älskar mig

Alltid

Jag kan lita på dig

Alltid

Till du inte längre en dag orkar

När du somnar in

Och jag möter dig igen

I nästa liv

Min älskade katt




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP