Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 mars


I avgrundens mörker

Jag är omänsklig
Jag är gud
Jag är en alien
I min egen kropp

Utan chans
Att ta mig upp
Har jag fallit ned
Jag dör här
Utan något hopp
Om att ta mig loss

Jag gråter inte
När skuggorna leker i mitt hår
Eller när döden tar för sig
Inte heller när gud våldtar mig
Jag gråter inte
Jag kommer ändå inte ut

Jag har ingen känsel kvar
För ni har tagit allt
Övergivit allt
Inte ens gett mig nån chans
Att förklara ondskans dans
Som en galning jag var
När jag dansade sådär
Ni sa
Titta: hon rabiessmittad är

Jag är ingen
Jag är tunnare med luft
Jag är kväve när jag kvävs
Gud förgiftar allt
Det finns ingen chans att klara sig levande
Från hans vrede
När dödens armar är sköna
Är guds sköra
Det finns saker han inte kan röra
Mig kan han bara förstöra
Till en enda stor röra

Snälla, låt mig få
Komma härifrån
Jag kan inte gå
Knappt ens stå
Gör mig till viljes
Och se att jag blöder när ni lämnar mig här
Gud, jag ber dig
Avsluta dethär




Fri vers av Anna-Sara
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-17 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara