Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriker med ens egen lyrik

Musiken som bara du kan!
Jag sköljer en sista törst med ölen jag brast av skratt med.
Troligen med en seriös törst släcker jag livet som börja och fortsätter med just min favorit.
Du! Du som alltid varit. Men ytterligare förmågan att alltid vara.
Känner du min rytmen av musik. Den flyter genom ådror som bara når hjärtat.
Fyll mig av din begäran, min i evighet.
Bunden till dess vers som var, är och kan fortsätta.
Skölj mig av min favorit, jag törstar av dig i min evighet som början genom slut till dess eviga evighet.
Slut mig som elden slukar syret med tiden. jag har alltid velat i samma riktning som du.
Ta en stund att lyssna på mitt hjärta det bultar snabbare än ditt, med smak av livets förmåga. Efter din önskan i dessa tider.

Av en med två till jag uppnår sanningen.
Jag slukar alltid min, den allra saliga sanning.





Bunden vers (Annat versmått) av Rille
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-04-21 20:59



Bookmark and Share


  Rille
Någorlunda?
2023-04-21

    ej medlem längre
ja g är nog full?


2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille