Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med allt som händer kring oss.


Att leva som man i en officiellvärld.

Valde du mig av syfte till känslor?
eller valde du mig på grund av känslor?

Då jag tecknar ned denna rad, tänker jag att det spelar roll vad syftet är?
och vilken känsla man känner inombords. Valet har en innebörd hos oss alla människor. Rik eller motsatta kan vara skillnad i ekonomi? eller bara en balans av känslor. Kan man vara rik utan pengar med bara glädje för livet?
Eller vinner materiella över emotionella i all sikt av belöning?

Tyvärr hittar jag inte svaret i facit.
Men jag antar svaret kan vara ja eller nej.

Med överslag och multiplikation antyder siffrorna är högre hos människor som faktiskt bryr sig.
=)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rille
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-04-05 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille