Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya tider...


Mina hundar!

Taggade som "fan". En rival flera brudar uppställda på rad.
marscherande genom stan, men mina hundar avkopplade.
En som ville mer och prata skratt sedan vänder hon om helt en upp och ned.
För mina hundar som är taggade "fan". Skickade dagens revy, och hon återvände inte mer.

Det som var möjligt förut inser man att man uppnådd ett tillstånd i livet där man bara får leva men inget händer som förut det blir tråkigt.

Mina hundar, Att veta vett eller rättrådig. Är en nyttigfråga som samtidigt fyller hjärtan med svinn eller försvinn.

ibland tänker jag som samma mönster som förr. Men jag vet att mina hundar tar ikapp. De lär sig snabbt.

- Du har väll kopplat loss. Nu ränner mina hundar runt som i staden täcker den glädje av att springa på en sommar äng utan att bli det minsta trött.

-Mina hundar, kom igen nu då. du får väll lyssna.





Fri vers (Fri form) av Rille
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-03 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille