Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi, som ljudets väg

Låt tonen flyta genom ljudets gång, öron kan ytterst höra.
vart ena vägen leda dig till "rätta".
Min livs kärlek till dig kan växa tillsammans.
En lovad ord som kan fortsätta vägledas av "rätta".
Kärlekens kraft kan förstås genom m*g = allt kan falla för livets gåva.
En geting sticker tills det gör ont.
Ta ett glas för att "fira".
En ett eller flera kan förklaras som sammanfatta ett steg av livets skönhet.
relationen fyller hjärtat med den kärlek som bara kan ge en individuell känsla av ens egen kärlek genuint eller som solid genom skådning av livet.
Framgång av tonen som lyfter en samman.
Jag dansar till takten av musik. Sjunger med av texten vid ett tillfälle som kan skådas eller gemensamt uppfyllas. Av musik till musik för ens egen tid kan bli sårbart en geting sticker till det gör ont.

En geting sticker tills det gör ont...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rille
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-02-17 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille