Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en "Bråkis"


Om hon som skulle vara allt!

Att vara med på ära och medveten om dess stund.
Ibland chockar hon en med en stund, med det lugna glädje fyllda leendet kommer hon att inta. Bara du ok? Vet lika bra som att vara i akt att jaga det fyllda diamant formade ögonen för att svära eden som kan ta en längre än tro.

Jag skrattar med ett leende som ditt, du skulle bara veta.
Du som kan vandra mellan en tår på ens kind till skuldlösa klagar för att medverka.
Vi som knappt varit med ett par ord om dagen.
Vi som brukar växla meningar.

Medan att vara i stundlösa moment av tiden som rinner ut i sandens tomma mitt.
Kan knappast tro du skulle vara "bråkis" i en stund som denna.
Men inta en kap av brud för att tämja ens inre...?
jag funderar mellan läpparna når dina kinder.

Önskan som du skulle ju vara mitt allt. Men bara önskan om för evigt i allt, kan vara en evighet. Kan man då säga till henne;
- Må stunder som detta vara med dig alltid i dess med nu, härska men i inte förakta för du har mig.







Fri vers (Fri form) av Rille
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-01-09 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille