Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens gåva

Känslan av vara med dig, påminner om en ton art som blir musik. Ett enkelt ljud som blir en sångröst. Stämningen fyller mig med luft och energi vilket kan härledas med känslor av melodi. Att varje ton från det liknandes fantasi bild, vilket leder till ett porträtt som fylls i av nyanser jag gillar. Vilket har sin aspekt av vad som gillas i synnerligen en tendens.

Du förgyller min vardag, du förgyller min tid tillsammans.
Jag saknar bara svalkan från din röst.
För att förstå innebörden av din mening. Jag vill höra mer, jag lyssnar ansträngt för att veta.

Tycka att tycker om, gillar du mig av dess förnuftiga till tal?
Ett svar:
- Kan sjöar tindra av samma våg som svalkar om sommaren?
Vinden säger ditt namn.
Varje moln har sin egen berättelse kring dig, när det regnar.
Med glädje tårar en känsla av mig till dig.







Fri vers (Fri form) av Rille
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-03 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille