Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets mönster


Att knega som "fan"!

Man som påstår att med det ordentliga livet är egentligen, en mening av bitter smak. Men alla sinne kan påverkas på samma sätt med eller utan tidens rötter.
För att skördas med alla slags metoder. Eftersom man lever för att lära sig livet.
Vi lever bara en gång, så kanske vi borde göra det bästa av situationen.

Leva är en sort slag av näring för att nyttja. Det vi lever på bröd när morgen gryner i himlen. samt när gryning lagt sig borde samma föda återstå vid nästa tillfälle.
Man kan kalla en sådan tragedi till att lejda åker. För dig som kan må men inte inta i cykler av tidens mån. man kan förstå att utsatthet är förbygga en ekonomi hos någon annan eller att påverka en med dagliga. Psyket som nästan höll.
Förmån av pådrag kan kasta en lös i dygn som sömnlöshet.

Kvinna intar allt som begärs men bara i hjärtat som förblir en troligen med beroende. Kvinna med dagens bedömmande av slags måltid som återstår...
troligen en eller flera kan man bestå av samma men olika påståenden kan vara med eller utan försumma alla en. en för att kvinna som man är individuell på att sortera sitt inre.

Kvinna med samma anda, en kvinna för att så grödan som växer. livets beslut om oss som samlat. Att veta!






Fri vers (Modernistisk dikt) av Rille
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-01-27 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille