Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(val som val:ohh alla dessa små vardags-kval, även på en Lördag?)


Manuellt Analogt eller helt cyber-space'at electro-nitiskt?



Herr Klumpsumma
väljer"Chash is king"

Får gå omkring med
Tung plånbok

Men det gör ingenting

När det känns att man
äger nånting o inte är
helt urfattigt beroende

Av ett tunt kort med
sina cyber elektroniska
Ettor och nollor

Som plötsligt får för sig
att sluta fungera av olika
Orsaker?

"Chash is king" även inuti
en skrapig vinylskiva med
Johnny o hans gitarr inköpt

För en ärrad guldtia i second
-hand butiken "Villhaigen"
;)








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-22 08:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hellre en skrapig vinyl
än rispig CD
eller spotify
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP