Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är vår och det gör så ont när knoppar brista


Baksidan av manin


Jag fungerar inte idag
Någonting är trasigt
I min hjärna

Jag tycker ofta synd om mig själv när det blir såhär
Som att skrika inombords

När allt kommer kring
Blir jag ensam

Ingen har tid
För stackars lilla mig

Att känna hopplösheten riva
Driva
Mig till vansinne

Man kan välja vägar
Tänk om livet vore så

Men för vilsna själar
Finns ingen nåd

I en värld där ingenting är givet
Kan inte längtan gro

Förväntan
Roten till all hjärtesorg

Men att inte få sova
Inte känna känslor

Att känna sig arg

Är det värsta min vän.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-25 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP