Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greppar om spöken


Mörkret omsluter mig som ett täcke
Likt en sky av ångest, tyst och blek
Min själ är tung, mitt hjärta sargat
Jag famlar efter ljus, fast det är natt

Jag tänker på dig och min syn blir blind
Av tårar som rinner nerför kinden
Du är inte längre här, men ändå närvarande
Ditt minne lever kvar, ständigt påträngande

Jag söker tröst i tanken på vad som var
Men smärtan är som ett sår som aldrig läker
Jag försöker att glömma, men du finns där ändå
I mina drömmar och mina innersta minnen




Fri vers av Sandra Frödén VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-01 21:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Starkt skrivet om det vi(alla)
bär inom oss(vad det nu är?)

2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP