Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korv som korv?



Alla korvar är inte
lika varandra och
gjorda av likdelar

Utan kan vara gjord
av soya!Men om det
får man väl ej skoja?


















©©sefarge©©





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-04 08:11



Bookmark and Share


  Respons VIP
Alla korvar som som luktar lite skämt får man väl ändå betrakta med lite humor!?
2023-05-09

  Lyrik
Jag är vegan men sojakorvar faller mig inte alls i smaken...
2023-05-07

  Kungskobran VIP
Om bajskorvar får man skoja
även om dom luktar moja
2023-05-04

  Anya VIP
Jaa, ordet likdelar fastnar, men är ju alldeles sant.
2023-05-04

  bumerang
Vem vill äta "likdelar"
2023-05-04

    Lena Staaf VIP
Roligt som rim i alla fall!
2023-05-04

  Bodingen VIP
Jo skoja om soyakorv ska man eftersom det är ett stort skämt. ;-)
2023-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP