Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmel över januari

segregerad känsla över periferin
som hånler åt mina ambitioner att finnas

du ser skurarna men inte dess innehåll
av den fristad det ger,
men vi sitter inte där för att vi älskar,
vi är där för att någon sa det till oss

melodin sluter sina noter omkring oss,
fyller sången med viljan att låta empatin
sjunga de toner som skänker dopamin,
utöver det gråter vi mellan förlusterna

vi låter det häckla oss med samma rättfärdigande
som tusen ursäkter efter en försening

är inte skuldsatt av dina ord
men konstant berörd
så låt oss förenkla allt komplicerat

och älska tills vi ser solen igen




Prosa av Max Poisé
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-10 08:50



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fint formulerat. Tror nästan du fått tummen upp av Ranelid.
2023-05-11

  Rise Little One
Klingande ord som skänker hopp och glädje. Kärleksfull samarbete vinner i slut ändan.
2023-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livet och kärlekens magiska förmåga att skingra molnen så solen lyser igen.
2023-05-10

  Kungskobran VIP
Fantastisk fin dikt om livets alla vedermödor som försvinner när kärleken möts
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé