Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Sann händelse som lär ha inträffat? Men inte nära dig,eller?)


"Runaway car"



Polis stoppade förar
-lös bil!

Ingen satt vid ratten!


Vem bär ansvar för
det?

Och varför stack bilen
iväg?

Samt är det bil@r av
ett visst märke som är
mer rymningsbenägna?

(och vill träffa varandra?
Eller ute på spionuppdrag
mitt i mörka natten?)

Frågorna hopar sig

Kanske AI kan hjälpa
till med logiskt svar?









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-10 10:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja om gräsklipparrobotar kan rymma så kanske även bilar kan?
2023-05-11

  Kungskobran VIP

Den självkörande bilen

Jag kör dit JAG vill
håll käft och sitt still
2023-05-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
förrymd bil eller gräsklippare* Bil eller skenande gräsklippare, då kanske polisanmälan faktiskt tas på allvar, om du insinuerar att den spionerar på dig, problemet är att undercover-diplomater kallas för vaktmästare, hemsamariters, bandkids, osv.
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP