Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenvärld


badkarsvattnet blev en del av oss
och leksakerna

var världen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-08-13 20:35



Bookmark and Share


    Idun 1
Härligt med badkarspoesi
det gillar jag...
2006-08-14

  PetraSally
jaa, fint, jag håller med föregående kommentar; bra beskrivning av det lilla!
2006-08-14

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Bra dikt om det lilla som blir stort - tillräckligt originell tolkning av ett intressant tema.
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP